Vi i Emploii søker trainee / deltidsansatt!

Emploii er et rekrutteringsselskap av og for eiendomsbransjen. Vi er Norges eneste nisjeselskap med spisskompetanse innen eiendom, og vi jobber over hele landet. Siden 2015 har vi opparbeidet oss en flott track record med mange ansettelser; daglig ledere, fagansvarlige, eiendomsmeglere, eiendomsmeglerfullmektiger, backoffice, og salgsstøtte. Tilbakemeldingene fra både kandidater og arbeidsgivere er svært gode, og det er vi stolte av!

Om stillingen:
Emploii vokser og i den forbindelse søker vi nå en trainee / deltidsansatt til å styrke vårt team. Du vil få anledning til å jobbe med en av landets ledende hodejegere innen eiendom, knytte et bredt og solid nettverk - og ikke minst være med på å styrke selskapet både i form av lønnsomhet og vekst.

Hvem er du?
Ferdig utdannet eller under utdanning innenfor eiendom eller kanskje HR?
Organisasjonspsykologi - økonomi og ledelse? Det viktigste er at du er ambisiøs, en god relasjonsbygger, at du lett kommer i kontakt med nye mennesker, og er villig til å gjøre det lille ekstra for våre kunder! Denne høsten utvider vi innenfor nok en bransje, så mulighetene vil bli enda større med tiden!

Hva tilbyr vi?

  • Skreddersydd arbeidstid og gode vilkår.

  • Svært gode karriere og inntjeningsmuligheter for den rette kandidaten.

  • En dedikert arbeidsplass som ønsker å satse på akkurat deg!

  • Kontorer sentralt i Oslo.


Lurer du på hvordan det er å jobbe for Emploii eller har andre spørsmål vedrørende stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Thomas Mathisen på e-post thomas@emploii.no.

Søknad: Alle søknader sendes til thomas@emploii.no

Alle søknadsprosesser hos oss er selvsagt konfidensielle.


Søknadsfrist: 13.10.2019